Az árusok és a vásárlók is elégedetten távoztak

2024.07.08. 07:00

Nagy sikert aratott az első Fülei Éléstár!

Előzetesen már megírtuk, hogy voltaképpen mi is az a Fülei Éléstár és ki az ötletgazdája, de arról még nem számoltunk be, hogy ennek első alkalmát most szombaton meg is tartották.

Déri Brenda

Forrás: Cseh Gabriella

Ahogy az korábbi cikkünkben olvasható a Fülei Éléstár ötletgazdája Cseh Gabriella, aki szerette volna, ha a településükön lenne egy piac jellegű adok-veszek, ahol helyben termesztett vagy előállított árukhoz jutnak az ott élők. Ennek tartották első alkalmát most szombaton a Széchenyi utcában, a Turul mögötti kis területen, ahol nem csak árulásra és vásárlásra volt lehetőségük a helyieknek, hanem el is cserélhették portékáikat egymás között.

Forrás: Cseh Gabriella

Zöldségek, egy-két gyümölcs, házi szörpök, házi lekvárok, tojás, kecske termékek, méz és különböző sütemények – ezek mind-mind kaphatók voltak.

De még is mennyien látogattak ki az első alkalomra és lesz-e következő? Erről kérdeztük Gabriellát, aki nagy örömmel osztotta meg velünk, hogy a vártnál sokkal jobban sikerült és már most, az első alkalom után rengeteg ötlete van, hogy mivel bővíthetné ki az Éléstárt. Mint mondta, az árusok és a vásárlók is elégedetten távoztak.

Forrás: Cseh Gabriella

Kérdésemre, hogy lesz-e következő alkalom határozott igennel felelt és azt is elmesélte, hogy milyen ötletei vannak még, de azokat – kérésére – egyelőre még titokban tartjuk, mert meglepetésnek szánja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában