Gyermekeket menthetnek

2024.07.01. 18:00

Szülőket támogató csoport segíti a nevelést Bakonycsernyén

Az élet nagy emellett egészen apró dolgairól is beszélgetnek a szülő támogató csoportban. A foglalkozás célja elsősorban a gyermekek életének egyszerűbbé tétele, illetve a világ rájuk gyakorolt, esetleg ártalmas hatásának csökkentése.

Palocsai Jenő

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Egyszerűbb gyerekkor-egyszerűbb anyaság. Ez áll a közeljövőben tartott előadássorozat központjában. A program célja a gyermek életében a stressz csökkentése, a digitális világ káros hatásainak kivédése és a képernyő előtt töltött idő helyes kezelése. Az ehhez szükséges útmutatót Kim John Payne Egyszerűbb gyermekkor című könyve adja. A mű tematikus feldolgozása négy témakörön keresztül történik. Négy alkalommal ülnek össze az érdeklődők Horváth Adrienn pszichológus vezetésével, a bakonycsernyei Béketelepi Klub termében.

Mind a négy alkalommal 10:00 órai kezdettel indulnak a foglalkozások. Elsőként július 5-én, 19-én, 26-án majd augusztus 9-én veszik sorra a négy témakört.

A részvétel ingyenes, és nem mellesleg gyerekfelügyeletet is vállal az előadás idejére a családsegítő, illetve védőnői szolgálat, ha arra igény van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában