Közlekedés

2024.07.14. 14:35

Torlódással indulhat az új hét Fehérváron (videó, frissítve!)

Óvatosan közelítsék meg a Zichy liget felől a Mészöly Géza utcát, mert a Malom utcai elágazás után húsz méterre lezárták az utca strand felé vezető sávját július 14-én, vasárnap!

Nagy Zoltán Péter

Hétfőn nagyobb torlódás alakulhat ki

Fotó: NZP / FMH

A helyszínen azt tapasztaltuk, hogy az E-ON munkatársai egy fővezetéket javítanak, amely meghibásodott. Bár a munkálatok a járda burkolata alatt történnek, de biztonsági okokból az utcának a kiegészítő parancsnokság felőli részét lezárták, illetve ide helyezték el a kiemelt földet a munkaárok kialakításakor. Tekintettel arra, hogy a javítás az Ybl és a Mészöly utcák kereszteződésében van, valószínűleg a mai munkaszüneti nap után hétfőn nagyobb torlódás alakulhat ki ebben a térségben, még akkor is, ha a munkát az elektromos szakemberek el is végzik.

Meghibásodott fővezetéket szerelnek a villamos szakemberek
Fotó: NZP / FMH

Egyelőre nincsenek ismereteink arról, hogy a térségben a javítás okoz-e áramszünetet, akár a javítás alatt vagy azt követően. Ezzel kapcsolatban megkeressük az E-ON ügyeletét.

Frissítés!
Megkeresésünkre időközben az E.ON sajtóosztálya is válaszolt. Szerencsére több mint biztatóan reagált az áramszolgáltató. Részleteket ITT OLVASHAT!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában