Tábori élmények

3 órája

Traktorra pattantak a gyerekek

Hétfőn kezdődött és még a jövő héten is tart a jenői gyerektábor, amelyen idén rekor számú lurkó vesz részt.

Déri Brenda

Forrás: Jenő Könyvtári, Információs és Közösségi Hely Facebook oldala

Évek óta hagyomány és nagy népszerűségnek örvend a községben a két héten át tartó ingyenes gyerektábor, melynek résztvevőit a lehető legkülönfélébb programokkal szórakoztatják. Ezen a héten volt már zumbaóra, kézműves foglalkozás, hűsítő locsolás tűzoltófecskendővel a Polgárdi Tűzoltóság jóvoltából és egy helyi gazda még azt is megengedte, hogy a táborozó gyerekek ellátogassanak hozzá, megnézzék a mezőgazdasági gépeket és kipróbálják azokat.

 A gyerekek nemcsak megnézték, de ki is próbálták a mezőgazdasági gépet 
Forrás: Jenő Könyvtári, Információs és Közösségi Hely Facebook oldala

A táborról Kerekes Ildikó, polgármester örömmel mesélte a feol.hu-nak, hogy idén rekordszámú gyermek vesz részt a táborban, amely két héten át reggel 8 és délután 16 óra között biztosít felügyeletet az alsó tagozatos korosztálynak.

A második napon a zumbáé volt a főszerep
Forrás: Jenő Könyvtári, Információs és Közösségi Hely Facebook oldala

– A felügyelők munkáját diákmunkát végző, illetve közösségi szolgálatot teljesítő tanulók segítik. Szintén öröm látni, hogy rengeteg süteményt, gyümölcsöt és frissítőt kapunk a szülőktől és a helyiektől, amelyek remekül kiegészítik a napi egyszeri meleg ételt, amit a tábor ingyenesen biztosít a gyerekeknek. Ami a programokat illeti, ma táncoktatás lesz, de a jövő hét is hasonlóan aktívan fog telni – tudtuk meg a településvezetőtől.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában