Augusztustól módosul

2 órája

Változik a szolgáltatás a településen

Sáregres, apró település közösségi oldalán és a hivatalos felületein jelent meg néhány napja az információ!

Bokányi Zsolt

Mobil posta szolgáltatás veszi kezdetét a településen

Fotó: facebook/Illusztráció

Korábban már írtunk róla, hogy Sárbogárd város közigazgatási területéhez tartozó Sárszentmiklóson, hosszú idő után újra van postaszolgáltatás, posta pont formában, az egyik helyi vállalkozó üzletében. A tőle nem messze lévő faluban Sáregresen szintén változás történt a napokban a posta szolgáltatásának tekintetében, amiről minden fórumon tájékoztatta a lakókat a település önkormányzata. A Magyar Posta Zrt. az alábbiakról tájékoztatta Sáregres Község Önkormányzatát.

„Tájékoztatjuk, hogy 2024. augusztus 1-jétől társaságunk mobilposta járattal biztosítja a szolgáltatások igénybevételének lehetőségét. Hangsúlyozzuk, hogy a házhoz kézbesítés a továbbiakban is változatlan módon történik. A mobilposta az elérhetőségi ponton minden munkanap felvételi tevékenységet végez: 7014 Sáregres, 355/5 hrsz. piactér, tartózkodási idő: minimum 08:45-09:05.” A Magyar Posta Zrt. a lakosságot a posta épületénél (Sáregres, Kossuth utca 27.) kihelyezett hirdetményben fogja értesíteni. Javasoljuk, hogy aki a mobilposta szolgáltatást igénybe szeretné venni, a szolgáltatási napokon legkésőbb 09.00 óráig szíveskedjen a piactérhez érkezni.”

Megkerestük az önkormányzatot, és kérdésünkre elmondták, természetesen nem örülnek, hogy megszűnt a posta eddigi formában működő elérhetősége, de bíznak bene hogy a településen élők számára továbbra is zökkenőmentes megoldás lesz a mobil posta szolgáltatás.

A Magyar Posta mobilposta szolgáltatása biztosítja a küldemények címhelyekre történő eljuttatását, valamint levelek, csekkek feladását is, emellett valamennyi alapvető szolgáltatás rendelkezésre áll, ami a postákon is elérhető: postai küldemények, csekkek, csomagok, ajánlott küldemények kézbesítése és feladása, pénzfeladás, nyugdíjak és pénzküldemények kézbesítése, pénzfelvétel kártyáról stb – közölte a Magyar Posta. Hozzátették, az alapszolgáltatásokon felül a mobilpostán különböző újságok, sorsjegyek, feltöltőkártyák és más árucikkek is kaphatók.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában