Adj vért!

8 órája

Véradás volt a mai napon és lesz még pénteken is (videó)

Véradásra buzdítja Székesfehérvár lakosságát a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezete. Mint mondják nyáron kevesebben járnak véradásra, pedig ugyanúgy szükség lenne rá.

Bokányi Zsolt

A véradás életet menthet!

Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Ahogyan egy korábbi írásunkban már foglalkoztunk vele, nyáron a szabadságolások miatt kevesebben jelennek meg a véradásokon, holott ilyenkor is éppúgy szükség van a vérre a betegek, sérültek ellátásához, mint az év más időszakában. Éppen ezért ma 14.00 és 17.00 óra között tartottak, majd a Fehér Palota Üzletközpontban július 19-én, pénteken 13.30 és 17.30 óra között tartanak véradást a Magyar Vöröskereszt munkatársai! Már kettő órakor, a rendezvény megkezdésének pillanatában is szép számmal érkeztek a bátor véradók a Castrum Hotel, erre a célra kialakított termébe. 

Véradás volt a mai napon és lesz még pénteken is
Már a kezdés időpontjára több bátor véradó érkezett!

Ha valaki lemaradt volna, és a következő időpont sem alkalmas valamiért, de feltétlenül szeretne vért adni, azoknak segítségként elkészült a Magyar Vöröskereszt új Véradás telefonos applikációja, amelyen keresztül bárki tájékozódhat a hozzá legközelebb lévő véradási helyszínről vagy a kedvenc véradási helyszínén történő legközelebbi esemény időpontjáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában