Látványos program

2 órája

Agárdi szabadstrand: kutyakiállítás augusztus végén

Az agárdi szabadstrandon hamarosan nagyszabású kutyakiállítást rendez a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének (MEOE) fehérvári szervezete. A CACIB címek mellett több klubgyőztes kupáért is versenyezhetnek egyes fajták.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH-archív

Az agárdi szabadstrand területe ad otthont augusztus 23-a és 25-e között a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) fehérvári szervezete háromszoros CACIB kiállításának, melyen „special championokat”, azaz különleges győzteseket is választanak. A nemzetközi megmérettetés keretein belül három fajtaklub is szervez kiállítást: az Alpok Adria Show 2024 rendezője a Joker Uszkár Klub, Évgyőztes kiállítást rendez a Tradicionális Schnauzer Pinscher Klub, a Pumi Special CAC kiállítást pedig a  Magyar Pumi Klub tartja. A kutyakiállításon bemutatkozik továbbá a Dog Plus Egyesület mentőkutyás csoportja, de egyéb látványos programot is ígérnek e három napra a szervezők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában