Gazdikereső

2 órája

Bronson, Esztelle, Kyro és Mézi – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

A mostani alkalommal egy igazán fiatal brigádot hoztunk, akik egy jó adag életerővel és jó kedvvel várják leendő gazdijukat.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Bronson egy keverék kan kutya, akinek a becsült életkora két és fél év. Egy igazi nagytestű szépség, de ne tévesszen meg senkit a kinézete, jámbor lélek lakozik benne. Okos, emberközpontú, akiből egy csodálatos kutya válna a megfelelő foglalkozás és egy szerető család mellett.

Bronson
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Esztelle egy közepes termetű lányka, aki szintén két és fél éves lehet. Jó a természete, tud együtt élni más kutyákkal, illetve a pórázon sétálás sem okoz neki problémát, sőt! Akár család, akár egyedüli gazdi fogadja örökbe, vele mindenki csak nyerhet. 

Esztelle
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Kyro a keverék fiúcska feltehetően 2021 végén született. Kisebb közepes termetű eb, aki midig csinál valami megmosolyogtatót. Így, olyan gazdi lenne számára az ideális, aki egy boldog és vicces kutyusra vágyik. 

Kyro
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig jöjjön Mézi, a másfél éves keverék leányzó. Bekerülésekor fiatal anyuka volt, aki két kölykével érkezett. Ám időközben ők már gazdisodtak, de Mézi még várja az örökbefogadóját. Kedves és játékos, ezért egy kisgyermekes családnak szuper társa lenne.

Mézi
Fotó: ASKA/ Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában