A Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség új központja

2 órája

Elismerés az önkéntes munkáért

A hét végén a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség Székesfehérvár, Hosszúsétatér 50. szám alatti új központjába volt hivatalos az az 54 polgárőr, akik aktív szerepet vállaltak az új székház felújítási szépítési, rendezési munkálataiban.

Fotó: Csató József

Jelentős társadalmi összefogással az utóbbi időben megvalósult az ország legszebb polgárőr központjának a kialakítása.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és az Országos Polgárőr Szövetség összefogásával a volt körzeti megbízotti irodaépületben kialakították a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség központi bázisát.

Cseh István, a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke köszöntötte az összejövetel résztvevőit, köztük Székesfehérvár Megyei Jogú Város önkormányzati képviselőjét, közbiztonsági tanácsnokát, Viza Attilát.

A vármegyei elnök köszönetet mondott a jelentős társadalmi munkáért, amellyel létrehozták, kialakították az új polgárőr központot.

Az immár 34 éve működő Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség a rendőrséggel , az önkormányzatokkal szorosan együttműködve jelentős szerepet vállalt és vállal napjainkban is az önkéntes bűnmegelőzési munkából.

Cseh István elnök 54 polgárőrnek nyújtott át oklevelet és tárgyjutalmat a székház és közvetlen környezete kialakításában, szépítésében való aktív közreműködéséért.

Ezután jóizűen elfogyasztották a finom pörköltet, amelyet Horváth István, a Perkátai Polgárőrség elnöke, a vármegyei szövetség elnökségi tagja készített az egybegyűlteknek.

Szerző: Csató József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában