Fergeteges hangulat uralkodott

3 órája

Királyi Napok: Felrobbant a Zichy liget a Bikini koncertjén (videó, galéria!)

Egy tűt sem lehetett leejteni szombat este a Székesfehérvári Királyi Napok második könnyűzenei koncertjén sem. A több mint 40 éves Bikini együttes fantasztikus koncertet adott.

Kecskés Zoltán

Több ezren látogattak ki a Bikini koncertjére.

Fotó: Fehér Gábor

Egész nap fergeteges volt a hangulat Székesfehérváron. A Szent István Király Múzeum jóvoltából első ízben megrendezett Lovagok napja után este a Zichy-színpadé volt a főszerep, legendák léptek a színpadra. 

A közönség soraiban unokáktól a nagyszülőkig minden generáció képviseltette magát a bulin, ahol a zenekar több nagy slágere is megszólalt. Hihetetlen, hogy az együttes egy egészen más korszakban alakult, de dalaik még ma is aktuálisak. 

20240817_Bikini_koncert_zene_Zichy_liget
D. Nagy Lajosék hatalmas bulit csaptak.
Fotó: Fehér Gábor

A hangulat egyre csak fokozódott, amikor az újabb és újabb nagy kedvencek megszólaltak.  A közönség nagyon hálás volt, újra és újra visszatapsolta D. Nagy Lajosékat. A képgaléria és a cikkünk végén található videó pedig önmagukért beszélnek!

Ma pedig újabb fergeteges hangulatra van kilátás, ugyanis este nyolc órakor a Bagossy Brothers Company érkezik a Zichy-színpadra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában