A vihar után újratervezés

5 órája

Néhány apró változtatással, de folytatódnak a Királyi Napok hétfői programjai

Hatalmas felfordulást és károkat okozott a tegnap esti vihar a megyeszékhelyen is, köztük a Városház téren, a Zichy ligetben és az Országzászló téren, amelyek a Királyi Napok főbb helyszínei. Ám ennek ellenére az augusztus 19-re tervezett programok nem maradnak el!

Déri Brenda

Archív felvétel!

Apró változtatásokkal ugyan, de folytatódnak a mai napra tervezett programok a Királyi Napokon – derül ki a a rendezvénysorozat legfrissebb bejegyzéséből. 

„Örömmel jelentjük, hogy hétfőn is folytatódik a középkor a Belvárosban, néhány apró változtatással az eredetileg meghirdetett programhoz képest. Akik a helyszínen járnak, már tapasztalhatták, hogy a sátrakat ma nélkülöznünk kell, de az asztalokon folytatódnak a foglalkozások, amelyek egy része néhány méterrel arrébb költözött. A hagyományőrzők is készülnek a bemutatókra a Zichy ligetben, a Városház téri középkori piac is működik tovább, a Szabad Színház művészei pedig a közönség között járnak” – olvasható. 

A Királyi Napok mellett ma délután 15 órától kezdődik az Öreghegyi Mulatság is, mely egészen a késő esti órákig várja az érdeklődőket. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában