Van, ami nem változik

2 órája

Parkolás az ünnepi hosszú hétvégén Székesfehérváron

Augusztus 19-én, hétfőn és 20-án, kedden ingyenes lesz a parkolás Székesfehérváron. A kiemelt várakozási övezetben, azaz a történelmi belvárosban azonban ezeken a napokon is szükséges az érvényes parkolási és behajtási engedélyek megléte, illetve 0-24 órában díjköteles a várakozás – tájékoztatott a Városgondnokság.

Feol.hu

Augusztus 17-én, szombaton – a megszokottak szerint – az I., II. és III. várakozási övezetekben 8 órától 12 óráig díjköteles a gépjárművel történő várakozás.

Augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden az ünnepi időszakra tekintettel pedig díjmentes a parkolás az I., II. és III. várakozási övezetekben. Fontos, hogy a kiemelt várakozási övezetben, azaz a történelmi belvárosban ezen a napon is szükséges az érvényes parkolási és behajtási engedélyek megléte, illetve 0-24 órában díjköteles a várakozás.

A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. Parkolási és jegyellenőrzési csoportjának ügyfélszolgálata augusztus 19-én, hétfőn és augusztus 20-án, kedden zárva tart. – olvasható az ÖKK közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában