Nyárzáró

18 órája

Peter Sramek, Szikora Robi és az R-GO, Bruno és Spacc – így telt a Nyári Fesztivál

Ahogy arról előzetesen hírt adtunk idén augusztus 16. és 20. között várta az érdeklődőket a nagyszabású Nyári Fesztivál Polgárdiban, mely nem csak a helyiek egyik leginkább várt ’nyárzáró’ rendezvénysorozata, hanem számos látogató érkezik a környező településekről is.

Déri Brenda

Fotó: Polgárdi Hírek

Az első nap a Clara Voce Vegyeskar koncertjével indult a katolikus templomban. Szombat délután a meséké volt a főszerep a Tihanyi Vándorszínpad jóvoltából, este pedig érkeztek a zenei fellépők, a legtöbben Peter Sramek koncertjére voltak kíváncsiak. Őt követte Őrsi Peti, viszont az időjárási körülmények miatt a szervezők a zárás mellett döntöttek. 

Forrás: Polgárdi Hírek

Vasárnap aztán a Seuso Gála és Szikora Robi és az R-GO vitte a prímet. A tehetségkutatón Bakos Péter helyi vállalkozó felajánlásával egyenként 25 ezer forint értékű különdíjat kapott Helfrich Manka és Denkó Zora, míg a Clara Voce Vegyeskar különdíját Szentes Panna vehette át. Közönségdíjas, így a Szeretem Polgárdit Egyesület által felajánlott 100 ezer forint boldog tulajdonosa Farkas Laura Viola lett. A fődíjat pedig és az ezzel járó 400 ezer forintot az Elhangolva zenekar nyerte. 

Forrás: Polgárdi Hírek

Ami Szikora Robit és az R-GO-t illeti, az időjárás itt sem kedvezett, de az összefogásnak és a szervezőknek hála fél óra késéssel ugyan, de megtartották a koncertet.

Hétfőn csakugyan óriási tömeg fogadta a fellépőket. Míg délután a gyermekprogramok miatt, addig este a zenei fellépőket várták izgatottan. Jött a SEUSO +, Nemazalány és Sofi, Essemm, Bruno és Spacc és DJ Metzker Viki.

Kedden pedig a Szent István ünnep következett, de azért erre a napra is készültek színpadi produkciókkal a szervezők – számolt be a rendezvénysorozatról a Polgárdi Hírek.



 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában