Modern és exkluzív

2 órája

Újdonsággal készül a Királykút Emlékház

Új programsorozatot hirdet szeptembertől a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. Felnőtteknek szól, elegáns, modern és exkluzív!

Gombor Lili

Királykúti Kreatív indul programsorozat szeptembertől a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) szervezésében. A sorozatban felnőtteknek szóló, elegáns, modern és exkluzív kézműves workshopok szerepelnek havi rendszerességgel. Első alkalommal, szeptember 7-én, szombaton 15 órától Szerencsés Gabo tart designer workshopot a Királykút Emlékházban, ahol bőr ékszereket lehet majd készíteni. 

A rendezvényen belépőjegy váltása ellenében lehet részt venni, amely tartalmazza az ékszerek elkészítéséhez szükséges alapanyagot és szakmai segítséget –, valamint ételt és üdítőt a helyszínen.

A workshopra a Fehérváriprogram.hu/jegy oldalon váltható belépő. A rendezvény hat fő esetén indul, és maximum 12 főt tudnak fogadni a szervezők – tájékoztatott az SZKKK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában