Sűrű és színes programok

2 órája

Zámolyi Napok: sok minden lesz, ezekért lesz érdemes jönni!

Sűrű és színes programokkal teli öt nap áll a zámolyiak előtt: az augusztus 7-én kezdődő Zámolyi Napokon lesz komoly- és könnyűzene, traktorfelvonulás,bicikli show és habparti is.

S. Töttő Rita

2020-ban így vonultak fel a traktorok a faluban

Fotó: Zámolyi Gyermekbarát Egyesület

Evangelizációs komolyzenei koncerttel veszi kezdetét az idei Zámolyi Napok augusztus 7-én: délután 16 órakor ad koncertet a zámolyi református templomban Schuster Andrea (hegedű), Kovács Kálmán (trombita), valamint Teleki Miklós (orgona). Az előadást követően Székely Tamás hirdet igét, majd pedig Bábel Klára hárfakoncertjére várják a közönséget. A Zámolyi Napok első programnapja szeretetvendégséggel zárul. 

Jubileumi házasságok és megnyitó

A következő napon, azaz augusztus 8-án csütörtökön 16 órakor a jubileumi házaspárok köszöntése következik a Csoóri Sándor Művelődési Házban. A programok sűrűje azonban augusztus 9-én, pénteken kezdődik: a Zámolyi Napok megnyitójára az árpád-kori romtemplomnál kerül sor 17 órakor, majd pedig kezdetét veszi a Harmadik Zámolyi Közösségi Magtár Piknik, ahol üvegfestő és bútorfestő workshopram látványfestésre, kiállításmegnyitóra, koncertre, fényfestésre és tűzzsonglőr show-ra várják a zámolyiakat. 

Emlékfa az újszülöttekért

Augusztus 10-én, szombaton pedig már 9 órakor megkezdődik a programsorozat: a Móra Ferenc utcai buszfordulóban emlékfákat ültetnek, a traktorfelvonulás a Magtártól a focipályára indult 10 órakor, de lesz erősember verseny, főzőverseny, traktoros ügyességi vetélkedő, habparti, táncbemutató, továbbá bábjáték is.

Jelentős eseménynek ígérkezik 18:15-kor a díjak,  kitüntetések átadása, valamint az eredményhirdetés. Ezt követi az extrém bicikli show, majd pedig Kocsis Tibor, továbbá a búcsi Elektric Akusthic zenekar koncertje, s végül a Viking zenekar fellépése. 

Istentisztelet, szentmise

A vasárnap az áhítaté: augusztus 11-én, vasárnap ugyanis 11 órakor istentisztelettel kezdődik a Zámolyi Napok utolsó programeleme a református templomban. A katolikus templom ünnepi szentmiséjére pedig 16 órakor kerül sor, melyet koszorúzás követ a Millenniumi Emlékparkban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában