Hagyomány

3 órája

Zámolyi Napok: apróságok és monstrumok kígyóztak (galéria)

Apróságok vezették fel, majd hatalmas monstrumok folytatták a sort a zámolyi traktorfelvonuláson szombaton. Faültetéssel kezdődött és koncerttel zárult a Zámolyi Napok legsűrűbb programnapja.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Pöfékelő, dudáló, látványos gépekkel érkeztek a résztvevők augusztus 10-én, szombaton délelőtt a Zámolyi Napok hagyományos traktorfelvonulására, melyet a magtártól a focipályáig követhettek figyelemmel az érdeklődők. Elsőként érkeztek a kisebb gépek, melyeket hatalmas monstrumok követtek - régi és modern mezőgazdasági gépek egyaránt. Zászlók és lufik lobogtak a zámolyi traktorokon, melynek sora hosszan és hangosan kígyózott a focipályáig - ahol már javában várták a falunap résztvevőit a szervezők. 

A képre kattintva lapozható galéria nyílik:

A hétvége azonban nem ezzel, hanem emlékfa ültetéssel vette kezdetét, a nap pedig  - a traktorfelvonuláson kívül - erősember versennyel, főzőversennyel, traktoros ügyességi vetélkedővel folytatódik, de habparti, táncbemutató, bábjáték is szerepel a szombati programok között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában