Árvízvédelem - már ma is indul busz

2 órája

A Pannónia Szíve is gumicsizmába pattan, várják a segítő kezeket!

A térség összefogott! Tessely Zoltán országgyűlési képviselő felhívására valamennyi önkormányzat toborzásba kezdett. Az előzetes tervek szerint ma este 7 órakor indul egy 50 fős busz a felcsúti stadiontól, de holnap is várhatóan több járat indul.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Minden segítő kézre szükség van!

Forrás: Krausz György /Facebook

Arra kérik a segíteni kívánó önkénteseket, hogy Komjáthy Péternél telefonon 06-70/779-8855, vagy e-mailben ([email protected]) jelezzék részvételi szándékukat, ahonnan minden további infót megtudhatnak majd. A műveleteket a katasztrófavédelem irányítja és ahol a legnagyobb szükségét látják kezünk munkájának oda mennek ma este. Ami biztos, hogy a buszjárat este 7 órakor indul a Pancho Arénától!

Nem csak a ma esti, de a szerdai és csütörtöki napra is várják az önkénteseket segítségét, várhatóan Ercsiben lesz szükség a segítő kezekre. Az árvízi veszélyre való tekintettel Pannónia Szívéből valamennyi település csatlakozott a toborzáshoz. Keressék Tessely Zoltán csapatát, a már említett elérhetőségeken, vagy az adott település polgármeserét, vagy koordinátorait, akik tartják a kapcsolatot a helyszínen tartózkodó műszaki irányítókkal, szervezik a munkát és tájékoztat a teendőkről. Csak néhány település és kapcsolattartói:

Etyek: Rieder Zsuzsa 06 20 958 4940
Bicske: Bálint Istvánné 06 20 455 88 37 
Vál: Csókás Zsolt 06 20 936 8951
Velence: Krausz György 36 30 937 4917

Fotó: Tessely Zoltán közösségi oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában