Frissen Fejérből

2024.09.20. 15:00

Borbély-akadémia nyílt Székesfehérváron

Színvonalas borbély- és fodrászképző szalon nyílt Székesfehérváron. A hírről a város polgármestere, Cser-Palkovics András számolt be közösségi oldalán.

Gombor Lili

Forrás: Cser-Palkovics András / Facebook

Jó hír érkezett azoknak a fiataloknak, akik a férfi hajkoronák és rakoncátlan bajuszok és szakállak megregulázásának szentelnék életüket, hiszen "Kókány Balázs és Séllei Balázs összefogásának hála rendkívül színvonalas borbély- és fodrászképző szalon nyílhatott a belvárosban! Az ország első "Műhely Akadémiáját" Fehérváron hozták létre a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező borbély-mesterek, a projektben segítséget nyújtott az Árpád szakképző suli is. Nagy igény mutatkozik a naprakész, kimagasló tudással rendelkező szakemberekre. Mindig öröm, amikor e téren láthatunk fejlődést városunkban, köszönet a Műhely Akadémiának ezért!" – írta bejegyzésében Cser-Palkovics András polgármester. 

Mostantól tehát nemcsak a tanulásai lehetőség lesz biztosított, ahol a leendő szakemberek élesben is próbára tehetik addig megszerzett tudásukat, de az urak sem maradnak borbély nélkül, ami nemcsak nekik, de a hölgyeknek is nagy öröm!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában