Regisztrációhoz kötött

2024.09.15. 12:00

Epilepszia a téma - itt és eddig lehet jelentkezni a fehérvári előadássorozatra

Mindenkinek szól az az ingyenes, de regisztrációhoz kötött szakmai előadássorozat, amely az epilepsziás gyermekek ellátásáról szól majd a fehérvári Városháza dísztermében.

S. Töttő Rita

Deák György, ifj. Pápai Imre és Farnas István Géza

Fotó: RÉV

Területi módszertan szakmai műhelyt szervez október 8-án, kedden 17 órakor a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia Székesfehérváron, a Városháza dísztermében. A program központi témája az epilepsziás gyermek ellátása a köznevelésben, valamint a függőségek kialakulásának megelőzése lesz.

A műhelydélután folyamán Deák György főorvos gyermekneurológus „Az epilepsziás gyermek ellátása a köznevelésben” címmel tart előadást, akit ifj. Pápai Imre vezető mentőtiszt követ, „A görcsrohammal járó rosszullétek prehospitális ellátása” című előadásával. Farnas István Géza, a Rév Ambulancia intézményvezetője pedig a „Függőségek kialakulásának folyamata, megelőzése” című szakmai előadásával várja az érdeklődőket. A szakértők ezután interaktív fórumra várják a közönséget, ahol a témák során felmerülő kérdéseket vitathatják meg.  Az eseményen a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött (melyet itt lehet megtenni: https://forms.gle/wMZacSxbH1CPGS8F7, de lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címen is). A jelentkezéseket október 3-a, csütörtökig várják a szervezők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában