Hét ország

2 órája

Európai Piac a Sóstó Látogatóközpont előtt szombaton

Hét ország mutatkozik be szombaton Székesfehérváron, a Sóstó Látogatóközpont előtt. Az Európai Virágos Városok és Falvak versenyének szakmai programjaira és Európai Piacra várják az érdeklődőket.

S. Töttő Rita

Az Entente Florale Europe, azaz az Európai Virágos Városok és Falvak versenyének résztvevői mutatkoznak be szeptember 7-én, azaz most szombaton 14 és 16 óra között Székesfehérváron, a Sóstó Látogatóközpont előtt. Az európai megmérettetés szakmai programjai és eredményhirdetési ceremóniája mellett Európa Piac is lesz, melyen a résztvevő hét ország tizenegy településének kultúrája, tradíciói, látványosságai, ételei-italai is megismerhetők. 

Itt lesz Székesfehérváron a két magyar nagyváros, Debrecen és Zalakaros, a szlovéniai Velenje, a Romániában található Csíkszereda, a Szlovákiában fekvő Farkasd, az írországi Carlow és Ballinahown, a németországi Meinheim és Höxter, továbbá a cseh Písek és Chorusice.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában