Örülhetnek a biciklisek

2 órája

Gárdonyi avatás: a pumpapálya mostantól szabadon, de saját felelősségre használható

Az eső ellenére sem maradt el a pumpapálya átadója szombaton.A kerékpáros bemutatók helyett esernyők alatt avatták az új sportpályát Gárdonyban.

S. Töttő Rita

A gárdonyi pumpapálya saját felelősségre használható csak

Fotó: Ódor Balázs

„A pumpapálya egy folyamatos körpálya hullámokkal, kanyarokkal és ugratókkal, melyet kerékpárral, gördeszkával, görkorcsolyával és rollerrel lehet használni. Az általa biztosított kialakításnak köszönhetően a használata élménydús, ugyanakkor biztonságos. A megfelelő ’pumpáló’ mozgással a használó tekerés nélkül képes a lendület megszerzésére és megtartására” – áll az új gárdonyi pumpapálya  melletti táblán, hirdetve az egyre népszerűbb sportpálya használatának alapvetéseit. 

Esőben is felavatta a pályát Tóth István
Fotó: Ódor Balázs

A fiatalok országszerte egyre jobban ismerik ezt a lehetőséget, s mostantól már a gárdonyi kerékpárosok, rolleresek, gördeszkások is aktív használói lehetnek egynek a városukban. Tóth István, Gárdony leköszönő polgármestere szeptember 28-án, a végéhez közeledő önkormányzati ciklus utolsó napjaiban avatta fel a pályát. A szombati esős időben sem maradt tehát el az átadó, melyen részt vett Muray Rita  és Erdei Péterné alpolgármester is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában