Nagy elődök szobrai alatt

2024.09.22. 13:43

Gyülekeznek az autók a Nagy-Magyarország téren

A szeptember 22-i délután az autókról szól a csókakői vár alatt. A bányaudvar parkolóját egy közkedvelt autómárka képviselői foglalják el egész délután, így aki szereti a régi, az új, a kicsi és az egészen nagy, erős kocsikat, az mindenképpen talál látnivalót Csókakőn, a Nagy-Magyarország téren.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

A géptörténelem évtizedeit láthatják az érdeklődők az évszázados falak alatt Csókakőn. Egy márka német és USA-beli példányait láthatják azok, akik ellátogatnak a vár alatti füves parkolóba, a Nagy-Magyarország tér szobrokkal teli területére. Vannak egészen új járgányok, a cabrio, és a sport kivitel sem ritka, viszont van néhány old timer, ami igazi kuriózumnak számíthat az autók szerelmesei számára.

Fotó: Palocsai Jenő  / FMH

Az autók még csak most gyülekeznek, így aki teheti, induljon mielőbb, hogy egy napfényes őszi vasárnapon megcsodálhassa a megye egyetlen fennmaradt középkori kővárát, és alatta az autóstalálkozó erőgépeit. 

Fotó: Palocsai Jenő  / FMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában