Színvonalas programok

3 órája

Hagyományos nyárbúcsúztatót rendeztek

A NAV NYUGDÍJASAINAK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE immár sokadik alkalommal megrendezte a hagyományosnak mondható nyárbúcsúztatóját, melyen a Fejér-vármegyei Adóügyi Nyugdíjas klubunk tagjai – unokáikkal együtt – vettek részt. A programokban szerepelt arcfestés a gyerekeknek, kreatív kézműves foglalkozás, illetve egészségügyi szűrősátor, illetve dunai fürdőzés is gazdagította a programot. Továbbá megtekinthettük az Óceán járó kajakot s hallhattuk az erről szóló élménybeszámolót is.

Forrás: NAVNYOSZ Fejér-vármegyei Adóügyi nyugdíjas klub

A programokban szerepelt arcfestés a gyerekeknek, kreatív kézműves foglalkozás, illetve egészségügyi szűrősátor, illetve dunai fürdőzés is gazdagította a programot. Továbbá megtekinthettük az Óceán járó kajakot s hallhattuk az erről szóló élménybeszámolót is.

Mindannyiunk örömére színvonalas műsort hallhattunk a Vám- és Pénzügyőr zenekar előadásában. Jótékonysági vásárt is szerveztek, melynek bevétele a Piros Orr Bohóc doktor Alapítvány számlájára került.

Az ebéd elfogyasztását követően még hazaindulásunk előtt a Duna-parton sétálva értük el a tömegközlekedési eszközöket, mellyel késő délután értünk haza. Ismét tartalmas napot töltöttünk el a más megyékből érkező nyugdíjas kollégákkal is.

 

Forrás: NAVNYOSZ Fejér-vármegyei Adóügyi nyugdíjas klub

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában