Várták, most megérkezett

2 órája

Még cserépben várakozik a település legújabb fasora

Pár hete számoltunk be arról a hírről, hogy Kincsesbánya sikeresen pályázott az Országfásítási programban. Akkor úgy volt, hogy 20 nyírfát kapnak. Akkor még várták, most megérkezett.

Palocsai Jenő

Az országfásítási Programnak és a helyi lelkesedének köszönhetően jövő tavasszal új fasor zöldell majd a községben

Fotó: önkormányzat

Kincsesbánya festői környezetben terül el, de utcáit, ahogy minden fejlődő településnek, Kincsesnek is folyamatosan szépíteni, parkosítani, zöldíteni kell, hogy az ott élők jól, és otthon érezzék magukat.

Az Országfásítási Program felhívásának eleget téve, igényelt ebben az időjárási szempontból mindenképpen furcsa évben 20 darab nyírfacsemetét, hogy új fasor alakulhasson ki a település egyik közterületén.

Hogy hol is fog a szél susogón keresztülfújni az apró, fényes levelek között, az apró magokkal hintett utcán, azt még nem tudni, de az már biztos, hogy a húsz nyírfa megérkezett, hiszen megosztotta ezt az örömhírt a lakossággal Kincsesbánya Község Önkormányzatának közösségi oldala.

Az országfásítási Programnak és a helyi lelkesedének köszönhetően jövő tavasszal új fasor zöldell majd a községben
Fotó: önkormányzat

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában