Még két hétig lehet pályázni az Alba Regia Ösztöndíjakra

Székesfehérvár Önkormányzata idén is meghirdette az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat, valamint az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíjat. A beérkezési határidő valamennyi kiírás esetében szeptember 25.

Gombor Lili

Illusztrácó

Forrás: szekesfehervar.hu

A 2024/25-ös tanév első félévében a támogatás mértéke a felsőoktatási pályázatnál az első félévre 100.000 forint, míg a hallgatói tanácsos pályázatnál 40.000 forint. A középiskolások egész tanévre vonatkozó tanulmányi és szakmai versenyes ösztöndíja esetében az első-harmadik helyezettek 50.000, a negyedik-tizedik helyezettek esetében 25.000 forint az elnyerhető támogatás – tájékoztatott az ÖKK.

A pályázatokat zárt borítékban kell benyújtani postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Egészségügyi, Oktatási és Szociális Intézményi Iroda 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre, vagy el lehet helyezni a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1. sz. alatti portáján kihelyezett gyűjtőszekrénybe. A beérkezési határidő valamennyi pályázat esetében szeptember 25. A részletes kiírások a www.szekesfehervar.hu/aktualis-palyazatok oldalon találhatóak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában