Utolsó kézfogások

12 órája

Megtartotta utolsó testületi ülését a bakonyi kisváros

A 2019-2024-es önkormányzati ciklus utolsó képviselő-testületi ülését tartották szeptember 24-én a Bodajki Polgármesteri Hivatal Szent István Termében. A záróeseményen mindenkinek megköszönte a közös munkát a város vezetője, Wurczinger Lóránt.

Palocsai Jenő

Az önkormányzati hivatal dolgozói és a település képviselőinek közös, összehangolt munkája fontos előfeltétele a fejlődésnek

Fotó: Önkormányzat

Számtalan feladat hárul az önkormányzati képviselőkre, és nem egy közülük további feladatokat vállalnak önként, a település, és főleg a településen élők, illetve a civil szervezetek érdekében. Az önkormányzati hivatal dolgozóival is szinte folyamatos a kapcsolattartás, és havonta egyszer legalább összeül a képviselő-testület. Bodajkon ez a nap minden hónap utolsó keddje. Szeptember 24-én volt a 2019-2024-es önkormányzati ciklus utolsó keddje, így a napirendeket követően elérkezett a búcsúbeszéd és kézfogás, valamint a köszönöm ideje. Wurczinger Lórántz polgármester erről az eseményről megemlékezett közösségi oldalán is.

Fotó: Önkormányzat

–Ezúton is szeretném köszönetem kifejezni alpolgármester úrnak, képviselő társaimnak, bizottságaink tagjainak, jegyző asszonynak, a polgármesteri hivatal apparátusának, intézményeink dolgozóinak és vezetőiknek, egyesületeink és a civil szervezetek vezetőinek és a teljes tagságoknak, valamint a történelmi egyházak vezetőinek azért a közös munkáért, melyet Bodajkért és a bodajki emberekért végeztek ebben az öt évben. –fogalmazott a városvezető, aki sok sikert és jó egészséget kívánt Bodajk minden lakójának. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában