Zenés beszélgetés

2 órája

Miklósa Erikával, méltó módon zárta a nyarat a kápolnásnyéki Halász-kastély (galéria)

Kellemes és tartalmas – és mindeközben zenés – beszélgetéssel zárta a nyarat a kápolnásnyéki Halász-kastély: Miklósa Erika, Batta András és Novák Péter Partitúra műsorának vendégei érkeztek a velencei-tavi településre.

S. Töttő Rita

Fotó: Kricskovics Antal

Kovács Norbert „Cimbi”, Kiscsősz polgármestere, a kiscsőszi Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület vezetője, valamint Sós Gergő képzőművész, “természetzenész” és Falvay Attila Kossuth-díjas hegedűművész mesélt a Tanúhegyek és a Balaton-felvidék csodáiról augusztus 31-én, szombaton este a kápolnásnyéki Halász-kastély nyárzáró eseményén.

Miklósa Erika Magyar Szent István-renddel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Batta András Széchenyi- és Erkel Ferenc-díjas zenetörténész, a Magyar Zene Háza ügyvezető igazgatója, valamint Novák Péter, a nagysikerű Partitúra televíziós sorozat rendezője beszélgetett a vendégekkel, melyből természetesen a zenés elemek sem maradhattak ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában