Közösen a sikerekért!

2024.09.12. 09:30

Mind a tíz ujjukat megnyalták: együtt ettek a kézis lányok az Alba Aréna Éttermében!

Az Alba Aréna Éttermében találkoztak szerdán a magyar élvonalban szereplő fehérvári kézis lányok a vendéglátó egységet üzemeltető Városgondokság meghívására, hogy egy közös ebéddel ünnepeljék meg az első fordulóban elért bravúros győzelmet.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatú és finom falatok az Alba Aréna Éttermében.

Fotó: Városgondnokság

Az Alba FKC kiválóságait Tóth Marianna, a Városgondnokság Rendezvény divíziójának divízióvezetője köszöntötte és gratulált a remek szezonkezdethez, valamint a történelmi győzelemhez.

Székesfehérvár Városgondnoksága ezzel a lehetőséggel járul hozzá a sikerekhez, hogy közösen érjünk minél magasabbra

 – hangsúlyozta Tóth Marianna, utalva a szeptember elejétől indult támogatásra, amelynek keretében a Városgondnokság 30 százalékos kedvezményt biztosít a napi étkezésből nemcsak az Alba Fehérvár KC-nek, de a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapatnak is az Alba Aréna Étteremben. 

Alba_FKC_kézisek_Alba_Aréna_Étterem
Mindenkinek nagyon ízlett a menü.
Fotó: Városgondnokság

Ahogy azt Bozai István városgondnok egy korábbi sajtótájékoztatón kiemelte, szeretnék, ha a vendéglátóhely a jövőben találkozási ponttá válna a szurkolók és a játékosok között, akik így nem csak a mérkőzéseken, vagy a szurkolói ankétokon, hanem egy-egy tápláló, finom ebédnél is találkozhatnak az az Alba kézilabdás lányaival és az AV19 játékosaival is.

Alba_FKC_kézisek_Alba_Aréna_Étterem
Tóth Marianna, a Városgondnokság Rendezvény divíziójának divízióvezetője köszöntötte a kézis lányokat. 
Fotó: Városgondnokság

Visszatérve a szerdára: a játékosok köszöntőt követően megkóstolták és el is fogyasztották a napi menüt, amiről a csapat egyébként nagyon jó véleménnyel volt.

Nagyon finom volt minden, mindenképpen jövök többször az Alba Aréna Étterembe ebédelni, hiszen ez egy nagyon jó lehetőség és támogatás nekünk

 – emelte ki az ebédet követően Balássi Lily a csapat átlövője, aki azt is elárulta, a napi étkezésükben nagyon fontos szerepet játszik a zöldség és hús, mellé pedig a megfelelő mennyiségű szénhidrát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában