Autósok, figyelem!

2 órája

Munkálatok az M7-esen: mutatjuk, hogy hol és meddig tartanak

Augusztus 31-gyel munkálatok kezdődtek az M7-es autópályán, amelyek a Fejér megyében autózókat is érintik, főként a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: FMH Archív (Nagy Norbert)

Azok, akik a napokban a főváros irányából a Balaton felé tartottak az M7-es autópályán már tapasztalhatták, hogy a munkálatok miatt jócskán megnőtt a menetidő, valamint az autópálya bizonyos részein korlátozásokat, tereléseket vezettek be. Az egyik legjelentősebb talán a Pákozd és Székesfehérvár közötti szakasz, ahol a belső sávot átterelték a szemben lévő – Budapest felé tartó – oldalra, míg a középső sávot meghagyták és ott gondtalanul lehet haladni tovább. Fontos tudni azonban, hogy aki utóbbin halad tovább annak ugyanúgy lesz lehetősége lehajtani Székesfehérvárnál, az agárdi lehajtón, de aki a túlsó oldalra átterelt sávban folytatja útját annak nem, azon közlekedők csak a Szekszárd/Veszprém/Győr/Székesfehérvár-CENTRUM kijáraton tudják elhagyni az autópályát. 

De lássuk akkor, hogy melyek azok a szakaszok, ahol munkavégzések zajlanak az M7-es autópályán az MKIF tájékoztatása szerint:

Az országhatár felé vezető oldalon

– augusztus 31-től szeptember 14-ig az 51 és 58 kilométer között

– szeptember 1-től október 22-ig a 143 és 151 kilométer között

– szeptember 7-től szeptember 26-ig a 29 és 35 kilométer között (Martonvásár csomópont lezárása szeptember 14-15-én)

A főváros és az országhatár felé vezető oldalon

– szeptember 2-től szeptember 15-ig a 110 és 126 kilométer között

A főváros felé vezető oldalon

– szeptember 3-tól szeptember 5-ig a 82 és 85 kilométer között


 


 


 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában