Ajánló

2024.09.10. 13:00

Nyílt nap a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezésében: Fehérváron és Sukorón is!

Csónakházak nyílt napját tartja Sukorón és Székesfehérváron is a Kovács Katalin Kajak-Kenu Akadémia.

S. Töttő Rita

Forrás: WHB Group / Facebook

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség országos programsorozatához, a csónakházak nyílt napjához kapcsolódik idén a Kovács Katalin Kajak-Kenu Akadémia is, melyen az érdeklődők megismerkedhetnek az Akadémia csónakházával a székesfehérvári Csónakázó-tavon, valamint természetesen magával a sportággal is. A fehérvári rendezvény 11 órakor kezdődik a Csónakázó-tónál, ahol köszöntőt mond Cser-Palkovics András polgármester, Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakos, az Akadémia elnöke, valamint Makainé Vida Bernadett, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola igazgatója. Ezt követően 11:30 és 16 óra között számos kajakos és kenus program várja az érdeklődőket. Bemutatják a sportág alapjait, lehet kenuzni a tavon és lesz kajakergométeres oktatás is.

A program 14 órától Sukorón folytatódik, a Kovács Katalin Kajak-Kenu Akadémián (Evezős utca 1.), ahol 18 óráig lesznek programok. SUP-os, sárkányhajós, kenus vízre szállások, játékok, előadások várják az egyéni és csoportos érdeklődőket egyaránt. Sukorón 16 órakor lesz a megnyitóünnepség, melyen köszöntőt mond Kovács Katalin mellett Betlenfalvi István, az Akadémia szakmai igazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában