Hagyományt teremtenének

2024.09.20. 10:00

Szórakoztató családi forgatag a váli kultúrkertben

Családi piknikre várják a falu apraját, s nagyját szombaton. Mesesarok, kvíz, koncertek, hab-, UV- és lézerparty egész sorával köszöntik az őszt. Érdemes időben érkezni, ugyanis a bejáratnál az első ötven érkező gyermek ajándék zsákbamacskát is húzhat, telis-tele értékes ajándékokkal.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: A szervezők szeretnének mosolyt csalni a gyermekek arcára

Fotó: Kisalföld KA/Archív

A Kultúrkert ad otthont szombaton az első alkalommal életre hívott Váli Piknik és Családi Napnak, melyen számos tartalmas programmal várja a kilátogató családokat. Az egész napos, azaz reggel 9:30 és este 18 óra között kezdődő programelemek, garantáltan felhőtlen szórakozást biztosítanak mindenki számára. Lesz mesesarok, judo- és egzotikus állatbemutató, koncertek és persze sok-sok játék, többek között légvár, körhinta, trambulin is várja a lurkókat.  

A kilátogatók mindemellett kvízben is kipróbálhatják magukat: délelőtt a gyerekek, délután a felnőttek szállhatnak harcba az értékes nyereményekért. A nebulók a Fővárosi Nagycirkuszba, míg a családfők és asszonyok a Retro Múzeumba válthatják meg jegyüket győzelmük jutalmául. A hangulatot Erox Martini olasz énekes koncertje, valamint hab-, UV- és lézerparty fokozza a nap folyamán.

Az első ízben életre hívott eseményt Vál Község Önkormányzata szervezi a Szülői Munkaközösséggel karöltve, míg a rendezvény technikai támogatója, a Noda Produkció. A cég tulajdonosa, aki egyben a település önkormányzati képviselője is, a szervező csapattal együtt már izgatottan várja az eseményt, amivel – nem mellesleg – hagyományt is szeretnének teremteni.

– Várunk szeretettel mindenkit, töltsünk együtt a szombatot a családok második otthonában, a Kultúrkertben. Szerettünk volna egy olyan programmal kedveskedni, ahol a család minden tagja megtalálhatja a kedvére valót. A programfüzetet megnézve, ez sikerült! Jöhetnek a kockás takarók és a piknikkosarak, töltsük együtt ezt a napot! – nyilatkozta a FEOL-nak Csókás Zsolt, majd jó szórakozást kívánt mindenkinek!

A Program részleteit ITT tekinthetik meg!

A vezető képünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában