Vidám közösségi alkalomra hívogatnak

2 órája

„Tök jó” dekorációk készülnek a közelgő fesztiválra

Az idei évben művészeti iskolás diákjaink készítették el azt a kompozíciót, amely a Tökfesztiválra látogatókat fogadja.

Bokányi Zsolt

Fotó: Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tagozata

Ám nem csak a diákok munkájában gyönyörködhetünk majd, hiszen az önkormányzat és a szervezők Rácalmás település lakóit is ösztönzik a közös ünneplésre és a hangulat fokozására, saját és ötletes dekorációk készítésére.

Tök jó ötlet volt
Fotó: Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tagozata

Tegyük együtt még színesebbé és vidámabbá a Rácalmási utcákat a XX. Rácalmási Tökfesztiválra! Olvasható a felhívás a fesztivál és az önkormányzat közösségi felületein: – 2 db, három napra szóló, ingyenes belépő karszalagot kap mindenki, aki a háza előtti közterületen legalább 3-5 db tökből álló, értékelésre alkalmas dekorációt készít. A tökdekoráció elkészítésének határideje 2023. 09. 12. csütörtök 12.00 óra. Az értékelők írásos értesítést dobnak be a postaládákba, amely a fesztivál három napján lesz beváltható. – A szervezők kérése, hogy a kompozíciók minimum 10 db tökből álljanak és egyéb dekorációs kellékeket is tartalmazzanak. A nagy tökdekorációk készítéséhez regisztráció szükséges! Mivel több helyszínen is lesz lehetőség különböző dekorációk készítésére, így a szervezők javasolják minden érdeklődőnek, a részvételi feltételekről tájékozódjanak a közösségi oldalakon és a fesztivál online felületein. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában