Megoldás lehet a gyorshajtásra

20 órája

Traffipaxokat telepítettek a Fradi-verő településen

Augusztus végén kihelyezték, a csütörtöki naptól pedig működésbe is léptek a fix sebességmérők a Fejér megyei Iváncsán.

Kecskés Zoltán

Iváncsán felléptek a gyorshajtók ellen!

Fotó: Fehér Gábor / Archív

Több mint egy héten keresztül tesztelték a Hunyadi és Fő utcai traffiboxokat, majd üzembe is állították a napokban. Időközben több érdeklődés is érkezett a helyi önkormányzat felé, hogy mindkét boxban állandóan lesz -e traffipax? A válasz erre az, hogy igen:

Az önkormányzat azért vásárolt belőle kettőt, hogy megállítsuk a gyorshajtást a Hunyadi bevezető szakaszán és a faluközpontban is. Arra kérek mindenkit, a traffipaxoktól függetlenül is tartsuk be a közlekedési szabályokat, a sebességhatárokat

 – tájékoztatott a polgármester, Molnár Tibor.

Iváncsa_traffipax_sebességmérő
Felkészült a legújabb „munkatárs" Iváncsán, hogy elejét vegyék a gyorshajtásoknak.
Fotó: Önkormányzat

A település vezetőt bízik benne, ezzel elejét tudják venni a száguldozásoknak az érintett részeken a lakók biztonsága érdekében. Ahogy még az önkormányzati választások idején lapunknak elmondta: Iváncsa és lakosainak érdeke mindenek előtt áll!

Ahogy hétről hétre kiadott rendőrségi jelentésekből is látszik, a gyorshajtás a megye egész területén problémát okoz. Mutatjuk a legfrissebb számokat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában