A munka elkezdődött Martonvásáron is

2 órája

Alakuló ülés: megindító volt és emberi...

Megalakult a képviselő-testület és az új bizottságok Martonvásáron. Az esemény ünnepi és hivatalos volt egyszerre, de leginkább emberi – írta az eseményt követően bejegyzésében Martonvásár új polgármestere. Kiemelte: Elköszöntek az eddigi polgármestertől, aki a Fejér Vármegyei közgyűlés alelnökeként folytatja a munkát, valamint a testület és bizottságok eddig szolgáló tagjaitól. „Tartalmas 14 év volt!" – jegyezte meg.

Kecskés Zoltán

Megalakult az új képviselő-testület Martonvásáron.

Fotó: Kortyis Dávid

Mint ismert, Horváth Bálintot választották a martonvásáriak az önkormányzati választáson városvezetőnek, aki jó barátját és mentorát, Szabó Tibort váltotta a polgármesteri székben. Viszonyuk olyan, mint egy apa-fia kapcsolat, amiről a hétvégén Önök is olvashatnak a FEOL hasábjain. De visszatérve az ünnepi alakuló ülésre...

alakuló_ülés_Martonvásár
Tessely Zoltán országgyűlési képviselő is jelen volt a nagy alkalmon és támogatásáról biztosította az új polgármestert, Horváth Bálintot.
Fotó: Kortyis Dávid

Megalakult a 9 fős képviselő-testület, bizottságok jöttek létre, eskütételek voltak, a BBK színházterme megtelt érdeklődőkkel. Mások mellett ott volt Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke is. Egy igazi ünnep volt a Pannónia Szívében! A városvezető székfoglalójában kiemelte: alázattal szeretne szolgálni!

alakuló_ülés_Martonvásár
Megtelt a BBK színházterme.
Fotó: Kortyis Dávid

– Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek, eljöttek. Külön köszönöm a korábbi településvezetők támogatását, hiszen név szerint köszönthettem Varga Béláné Évát, támogató beszédet mondott Kiss Gábor volt polgármester, Orbán András levélben kívánt sok sikert, Szabó Tibor - tőle szokatlan módon - meghatódva búcsúzott és további támogatásáról biztosított. Édesapám pedig - biztos vagyok benne - fentről szurkol nekünk és az egész városnak.  Köszönöm a bizottságok megválasztott külsős tagjainak, hogy csatlakoznak a csapathoz és tudásukkal, tapasztalatukkal - mindenféle ellenszolgáltatás, tiszteletdíj nélkül - járulnak majd hozzá a város jobbá tételéhez!Alázattal szolgálni, embernek és az emberekhez közel maradni. Eddig is ezt vallottam, ezután sem lesz másként – osztotta meg gondolatait Horváth Bálint polgármester.
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában