Jótékonysági megmozdulás

17 órája

Beteg kisgyermeknek gyűjtenek Csóron!

Egy Csóron élő, súlyos betegséggel küzdő kisgyermek és családja támogatására szerveztek jótékonysági akciót a településen. A program a Márton-nap kapcsán kerül megrendezésre, sütemény- és egyéb ajándéktárgyak vásárával egybekötve. A befolyt összeget a családnak ajánlják fel.

Gombor Lili

Fotó: FMH-archív (Fehér Gábor)

Márton-napon közös teázásra, forralt borozásra várják a Csóron élőket és környékbelieket is, hiszen a kellemes közös időtöltés mellett ezúttal egy még nemesebb cél is lebeg a résztvevők szeme előtt: segíteni egy Csóron élő, súlyos beteg kisgyermeknek és családjának. A jótékonysági vásár, ahol ajándéktárgyakat és süteményt is lehet majd vásárolni, több helyi civil szervezet kezdeményezése. A program része a Márton-napi lámpás felvonulás is. A menet november 8-án, pénteken, 18:30 órakor az óvoda elöl indul, a séta végén a művelődési háznál folytatódik a jótékonysági program, bohóccal, lufikkal és vásárral, no meg a finom forralt borral!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában