„Fecsegő, avagy, arcok, harcok, emberek, életutak”

2024.10.26. 13:00

Dobri Dániel lesz a beszélgetős sorozat vendége

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kortárszenei művészeti vezetője, Dobri Dániel lesz a vendége október 28-án, hétfőn Silye Sándor újságírónak, aki a Fecsegő című beszélgetős sorozatban faggatja majd a nemrég New Yorkban hatalmas sikert elért zeneszerzőt.

Feol.hu

Október 28-án, hétfőn 18 órától a Nyitrai Úti Közöségi Házban (Nyitrai út 13.) folytatódik a „Fecsegő, avagy, arcok, harcok, emberek, életutak” beszélgetőest sorozat. Silye Sándor újságíró ezúttal Dobri Dániellel, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kortárszenei művészeti vezetőjével, kortárs zeneszerzővel beszélget.

A Székesfehérvárhoz kötődő művész nem is olyan nagyon régen New Yorkban járt a kortárs zeneszerzőknek meghirdetett verseny díjátadó ünnepén, ugyanis a „Halmazállapot-változások” (States of Matter) című műve 170 másik zeneszerző alkotása közül bekerült az öt legjobbnak választott zenemű közé az Art Music Society zeneszerzőversenyén.

A Fecsegőben természetesen nem csak erről a fontos sikerről, hanem az Alba Regia Szimfonikus Zenekarról és egész életéről is mesél majd a meghívott - írja az ökk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában