Holisztikus egészségnap

2024.10.25. 10:00

Egészségnap a fehérvári Lehetőségek Házában: ingyenes, tele szakértőkkel

Aki keresi az utat a modern élet kihívásai között az egészség megőrzése érdekében, annak ott a helye a holisztikus egészségnapon. Kovács Krisztina az egyik szervező a feol.hu-nak elárulta: az eseményen szakértők osztanak meg természetes megoldásokat, miközben ingyenes vizsgálatok és nyereményjáték várják a látogatókat.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az egészség ma már sokkal többről szól, mint csupán a helyes táplálkozás vagy a rendszeres testmozgás. Nap mint nap szembesülünk újabb kihívásokkal: milyen étrend segít hosszú távon fenntartani az egészséget? A táplálékkiegészítők valóban javítják a közérzetet, vagy léteznek természetesebb alternatívák? Mennyi mozgás elegendő, és hogyan építhetjük be hatékonyan a mindennapjainkba? - ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődők a Holisztikus egészségnapon november 9-én, szombaton, 9 és 13 óra között, árulta el Kovács Krisztina az egyik szervező a feol.hu-nak. Az eseménynek Székesfehérváron a Lehetőségek Háza (Nyárfa utca 14.) ad otthont, célja pedig, hogy választ adjon ezekre a kérdésekre, és bemutassa a modern kor természetes megoldásait. Kiváló szakértők segítenek eligazodni a táplálkozás, a mozgás és az életmód összetett világában.

A résztvevőknek lehetőségük lesz ingyenes számítógépes hiányállapotmérésen részt venni, amely pontos képet ad arról, hogy mire van szüksége a szervezetnek. A részvétel teljesen ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért regisztrálni szükséges rá (amit itt lehet megtenni: https://docs.google.com/forms/d/18AYTdtpE5TfvYMr1l6POBB-qDZclZ6SjHF2-ip33qAc/edit). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában