Messze az otthontól

2 órája

18 eltűnt székesfehérvári születésű kiskorút keres a rendőrség

Jelenleg 18 olyan fiatal – 18 éven aluli – szerepel a magyar rendőrség eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek listáján, akik Székesfehérváron születtek.

Déri Brenda

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Társlapunk mintájára a feol.hu is utánanézett annak, hogy jelenleg hány olyan fiatal van, aki Székesfehérváron született és jelenleg eltűntként van nyilvántartva a rendőrség listáján. Az eltűnt, ismeretlen helyen lévő személyek listáját a fehérvári születés mellett úgy szűrtük, hogy az csak a kiskorú, 18 éven aluli személyeket mutassa. Lássuk, hogy kik ők és mikor tűntek el. 

A legfiatalabb eltűnt személy

Skoperda Ivó Xavér épphogy betöltötte az ötödik életévét, amikor eltűnt. A rendőrség honlapja szerint a 2019. október 25-én született gyermek két nappal ezelőtt, október 26-án tűnt el. Jelenleg a Nyírbátori Rendőrkapitányság keresi.

Októberben tűntek el

Skoperda Ivó Xavér mellett 10 olyan kiskorú van, aki szintén októberben tűnt el a rendőrségi nyilvántartás szerint. A hónap első felében tűnt el a 2007-es születésű Kovács Richárd Szebasztián – október 3-án –, a 2011-es születésű Puha Szamanta Ibolya – október 5-én –, a 2008-as születésű Barta Nikolett – október 7-én – és a 2010-es születésű Nagy Noémi, aki október 11-én tűnt el. 

A hónap második felében veszett nyoma a nyilvántartás szerint: Farkas Rafaelnek (16), Gyémánt Bencének (14), Sztojka Gusztávnak (16), Németh Krisztiánnak (15), Andrejkovics Martinnak (25) és Kovács Lorenzónak (12). Farkas Rafael, Gyémánt Bence, Sztojka Gusztáv és Németh Krisztián esetében érdekes adat, hogy mindegyikük október 16-án tűnt el.

Szeptemberben tűntek el

Szeptember 30. óta keresi a rendőrség a 14 éves Kovács Dzsesszikát, szeptember 24. óta a 17 éves Turai Jázmint és szeptember 7. óta a 17 éves Barkóczi Pétert. 

Augusztusban tűntek el

A 17 éves Németh Fanni és a 16 éves Kovás Larissza augusztus 28-án tűnt el, míg 14 éves Jakab Dzsínót augusztus 2. óta keresik a hatóságok. 

A legrégebb óta keresett kiskorú

Február 2. óta szerepel az eltűntek listáján a 15 éves Jakab Rikárdó, akit jelenleg is a Kalocsai Rendőrkapitányság keres.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában