Nem voltak ellentétek

3 órája

Gördülékeny volt az alakuló ülés Igaron

Október 10-én csütörtökön Igaron is megtartották a képviselő-testület alakuló ülését, amelyen minden gördülékenyen zajlott.

Szabó Róbert

A képviselő-testület és a polgármester. Balról jobbra: Hadi Éva (alpolgármester), Kövér László, Molnár István (polgármester), Farkasné Tantics Jolán, Takács Zsolt

Fotó: Igar Község Önkormányzata / Facebook

– Elsőként szeretném megköszönni az előző ciklus képviselőinek a településért végzett munkájukat. Úgy érzem eredményes öt éven vagyunk túl, ami nélkülük nem valósulhatott volna meg – nyilatkozta lapunknak az alakuló ülést követően Molnár István, a település újraválasztott polgármestere. Hozzátette, az előző ciklushoz képest két helyen történt változás, Takács Zsolt és Kövér László újonnan megválasztott képviselőként vesznek majd részt a következő öt évben Igar életében, mellettük pedig Tanticsné Farkas Jolán és Hadi Éva teszi teljessé a négy fős testület.

Az alakuló ülésen a képviselői, valamint a polgármesteri illetményekről döntöttek első körben, amelyben változás nem történt. Emellett megválasztották az alpolgármestert, valamint az ügyrendi bizottság elnökét és tagjait is.

– Az alpolgármester ahogy az elmúlt öt évben úgy ismét Hadi Éva lesz a településünkön. Az ügyrendi bizottság elnökének Kövér Lászlót választottuk meg, míg az ügyrendi bizottság tagjai Farkasné Tantics Jolán és Takács Zsolt lesznek. A szavazások egyhangúak voltak, nagy egyetértésben sikerült megtartanunk az alakuló ülésünket. A megválasztott képviselőknek sikeres munkát kívánok, remélem, hogy a következő öt évben legalább annyira eredményes munkát végzünk majd, mint az előző ciklusban – fogalmazott Molnár István polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában