Különleges kastélykoncert

2024.10.24. 11:28

Gyerekkoncert árveréssel Kápolnásnyéken

Különleges FüleMüle kastélykoncertre várják az érdeklődőket vasárnap a kápolnásnyéki Halász-kastélyban, ahol nemcsak gyönyörű zenei és irodalmi élmények várnak a gyerekekre, de izgalmas árverésen is részt vehetnek. A gyerekkoncert keretében apró tárgyakra licitálhatnak a résztvevők.

S. Töttő Rita

Különleges újdonsággal bővül a népszerű FüleMüle kastélykoncert, melyet október 29-én, vasárnap rendeznek meg a Halász-kastélyban. A zenés irodalmi program ezúttal is gyerekeknek szól, így kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a műsort, melyben olyan klasszikus szerzők művei hangzanak el, mint T.S. Eliot, Lázár Ervin, Babits Mihály, Zelk Zoltán és Szabó Lőrinc. A versek mellett a koncertet világhírű zeneszerzők művei teszik még különlegesebbé: többek között felcsendül J. Haydn "Reggel Szimfóniája", M. Mussorgsky "Kis csibék tánca" és W.A. Mozart "Divertimento" című műve. A zenei élményt pedig Saint-Saëns "Az elefánt" című darabja, Schubert "A pisztráng" és Bartók Béla "Mese a kis légyről" teszik teljessé.

Az esemény további különlegessége, hogy a BÁV ART Aukciósház és Galéria jóvoltából a gyerekek kipróbálhatják, milyen egy valódi árverésen részt venni. Az izgalmas licitálás során különböző apró tárgyakra tehetik meg tétjeiket, így még élménydúsabbá válik a délelőtt. A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet az [email protected] email címen lehet megtenni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában