ismét megkerestük

2 órája

Még mindig semmi hír a korábban eltűnt polgármester állapotáról

A legtöbben bizonyára már értesültek arról, hogy bő egy héttel ezelőtt nyoma veszett Kerekes Ildikó jenői polgármesternek, akit időközben megtaláltak és legutóbbi információnk szerint a Szent György Kórházban ápolnak.

Déri Brenda

Még mindig nem tudnak pontos információkat mondani a jenői polgármester visszatéréséről

Forrás: FMH-archívum

Aki nem ismerné a történetet, annak röviden összefoglaljuk: bő egy héttel ezelőtt eltűntként kereste a rendőrség Jenő polgármesterét, Kerekes Ildikót, akit aztán egy szegedi hotelben találtak meg, majd a Szent György Kórházba szállították. Arról azonban, hogy pontosan miért volt a hotelben és mi történt az önkormányzat nem tudott információkkal szolgálni, ahogy arról sem, hogy hogy van a településvezető. Múlt hét csütörtökön még az is kérdéses volt, hogy megtartják-e az alakuló ülést és ha igen ott lesz-e Kerekes Ildikó.

Mint azt akkori tudósításukban olvashatták: a képviselő-testület végül megtartotta az ülést a polgármester jelenléte nélkül.

A mai napon ismét próbáltunk kapcsolatba lépni Kerekes Ildikóval, de továbbra sem tudott a hivatal hírt adni állapota felől, azt javasolták, hogy a hét második felében próbálkozzunk újra.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában