Évforduló

2 órája

Száz éves a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem: száz fát ültetnek Kápolnásnyék közelében

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 2024-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, melynek részeként november 5-én emlékfát ültetnek. Az esemény célja, hogy emléket állítson az intézmény múltjának és közös elköteleződésre inspirálja a jövő generációit.

S. Töttő Rita

A megadott koordináták szerint itt lesz a faültetés

Forrás: Google Street View

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) idén ünnepli alapításának 100. évfordulóját, melynek részeként november 5-én különleges faültetési eseményre kerül sor. A „100 fa a következő 100 évre” elnevezésű rendezvény 10:45-kor kezdődik, a velencei Vízisport- és Rekreációs Központ felé vezető út mellett, a kapolnásnyéki bekötőúton (GPS koordináta: 47.248998, 18.667725).

A TF100 Programiroda által szervezett faültetés célja, hogy méltó módon emlékezzenek meg az egyetem múltjáról és egyúttal kifejezzék elkötelezettségüket a jövő iránt. Az eseményen az egyetem vezetősége mellett száz hallgató vesz részt, akik közösen helyezik el az emlékfát, ezzel szimbolizálva a TF fenntarthatósági programját és a sport jövőjéért vállalt felelősséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában