Több kategóriában nevezhettek

15 órája

Szenior Ki Mit Tud? Székesfehérváron: vastapsot kapott a fődíjas (galéria)

Az idei fehérvári Szenior Ki Mit Tud? előadóművészeti gálaműsorának a Táncház adott otthont vasárnap. Átadták a különdíjakat, többek közt a Rotary klub fődíját is.

S. Töttő Rita

Vastapsot kapott a győztes produkció

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Előadóművészeti, valamint képző-, nép- és iparművészeti kategóriában nevezhettek a versenyzők az idei Szenior Ki Mit Tud? megmérettetésére. Utóbbiból kiállítás nyílt az Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) központi épületében, ahol számos fantasztikus alkotás  - fafaragások, makettek, festmények – várják a látogatókat november 6-ig. Az előadóművészeti kategóriába több mint negyven produkciót neveztek a Fejér vármegyei klubok: ének, vers, prózai és táncos előadások, egyéni és csoportos felállásban egyaránt hallhatóak voltak az előválogatókon.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A verseny során fantasztikus minősítések születtek, melynek gálaműsorára kerülhetett sor október 27-én, most vasárnap a Táncházban. A gálán köszöntötte a résztvevőket Horváth Miklós Csaba alpolgármester, aki köszönetet mondott a résztvevőknek a műsorokért. A gála kezdetén Lengyel Kornél,  a Rotary Klub elnöke átadta a fődíjat a megmérettetésen tánc és színdarab kategóriában, egyéni és csoportos felállásban egyaránt versenyző  Ercsi Eötvös József Nyugdíjas Klubnak, amely igazi vastapsot kapott az elismerés átvételekor. A gálán a műsor során további különdíjakat is átadtak: Nagy Éva,  Ármai Erika és a Klein Kati−Suhajda Attila Duó vehetett át serleget.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában