Programváltozás

2024.10.22. 12:05

Szerb Antal est: betegség miatt elmarad a mai előadás, itt az új időpont

A Szerb Antal legendáját bemutató zenés irodalmi előadás, amelyet október 22-én, azaz ma este tartottak volna a Szent István Király Múzeum Új Magyar Képtárában, betegség miatt elmarad. Az eseményt egy későbbi időpontban rendezik meg.

S. Töttő Rita

Elhalasztották a Szerb Antal legendáját bemutató zenés irodalmi előadást betegség miatt – új időpont december 9.

A korábban meghirdetett Szerb Antal legendáját bemutató zenés irodalmi előadás, amelyre október 22-én került volna sor Székesfehérváron, betegség miatt elmarad. A szervezők az új dátumot már kitűzték: az esemény december 9-én, hétfőn, 19 órakor kerül megrendezésre a Szent István Király Múzeum Új Magyar Képtárában.

A Prieger Zsolt és Magyar Bori nevével fémjelzett előadás pop-kulturális elemekkel, akusztikus zenével, vetítéssel és különleges zenei performanszokkal készül bemutatni Szerb Antal irodalmi örökségét. A közönség egy valódi, irodalmi és zenei elemekkel teli utazáson vehet részt, amelyben a klasszikus és kortárs zenék, valamint a szürreális látomások egyedülálló elegyet alkotnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában