Őszi alkotás

16 órája

Tökéletes kikapcsolódás: Tippek a tökfaragáshoz

Tökéletes családi kikapcsolódás lehet a kézműveskedés, az ősz pedig ezen a területen is rengeteg lehetőséget tartogat. Az egyik legelterjedtebb pedig egyértelműen a tökfaragás.

Feol.hu

Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódít magának a tökfaragás, amit kicsik és nagyok egyaránt élveznek, hiszen mindig jó érzés a közös alkotás eredményében gyönyörködni. A tökfaragás pedig kiváló közösségi program is lehet, jól mutatja ezt az is, hogy megyénkben is több településen is tartottak már rendezvényeket hasonló tematikában kapcsolódva akár a Halloween alkalmából tartott programokhoz. A rémisztő fejek mellett akár humoros vagy aranyos arcok is kerülhetnek a tökökre.

tök, tökfaragás
A tökfaragás tökéletes közösségi és családi program lehet
Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A tökfaragás azonban nem mindig egyszerű. Előfordul, hogy maga a folyamat halad nehézkesen, de az is lehet, hogy bár a szándék megvan, ötlet azonban nincs. Ebben próbálunk most segíteni! Íme néhány videó, ami segíthet abban, hogyan álljunk neki a tökfaragásnak, hogyan alkossuk meg otthonunk őszi dekorációját.

Tökfaragás egyszerűen

Tökéletes családi program

Azoknak, akik már profibbak

Ide kattintva, a Kemma oldalán még több videót találhatnak a tökfaragással kapcsolatban. A tökfaragás mellé pedig igazi őszi finomságok dukálnak. Ide kattintva sütőtökös recepteket is találnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában