Változás

2024.10.22. 17:30

Új gyermekügyeleti rendszer Fehérváron – fontos változás a Szent György Kórházban!

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közösségi oldalának tájékoztatása szerint október 22-től új helyen érhető el a gyermek alapellátási ügyelet. A mai naptól kezdve, a kis betegeket a Seregélyesi úti főportán keresztül, a Büfé felől tudják megközelíteni. Ne feledjék, október 23-án, szerdán, a munkaszüneti napon is már ide kell jönni, ha segítségre van szükség!

S. Töttő Rita

Forrás: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közösségi oldala

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közösségi oldalának tájékoztatása szerint október 22-től új helyen várja a betegeket a gyermek alapellátási ügyelet. A rendelőt és a várótermet a kórház Seregélyesi úti főportája felől, a büfén keresztül tudják megközelíteni (Tehát nem itt, ahol korábban volt: https://www.feol.hu/helyi-kozelet/2024/01/igy-alakul-at-a-gyermekugyeleti-ellatas-fejerben-azon-belul-fehervaron-is) A változás célja, hogy könnyebben és gyorsabban elérhetővé váljon az ellátás a családok számára.

Az ügyeleti időpontok a következőképpen alakulnak: hétköznapokon, munkanapokon 16 és 22 óra között várják a betegeket. Hétvégén és munkaszüneti napokon – így például már az október 23-ai szerdán is – 8 és 20 óra között működik az ügyelet. A megújult rendszer célja a hatékonyabb és gyorsabb betegellátás biztosítása. Az egyéb ügyeleti időpontokban, tehát amikor a gyermek alapellátási ügyelet nem elérhető, a Szent György Kórház Gyermekosztályának Sürgősségi ambulanciája látja el a betegeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában