Képzőművészet

2017.09.15. 10:36

Mindig újdonságok a sukorói kortárs tárlaton

SUKORÓ – Szeptember 21-ig tekinthető meg a XI. Kortárs Képzőművészeti Kiállítás Sukorón. A tárlaton színes, egyedülálló alkotásokat láthat a közönség, régi és új, helyi és Velencei-tó körüli művészek jóvoltából.

S. Töttő Rita

Sokan voltak kíváncsiak a kortárs tárlatra

Fotó: Hajducsek Miklós

Szeptember 21-ig látható még az a nem rég nyílt Kortárs Képzőművészeti Kiállítás Sukorón, amelyet tizenegyedik alkalommal rendeztek meg a település Kultúrházában.

Sokan voltak kíváncsiak a kortárs tárlatra
Fotós: Hajducsek Miklós

Az ünnepélyes megnyitón Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd külön-külön is méltatta a kiállító művészek tehetségét. Végül a Giusto Kamarazenekar által felcsendült ismert dallamok tették igazán magasztossá az alkalmat.

Sokan voltak kíváncsiak a kortárs tárlatra
Fotós: Hajducsek Miklós

Az évről évre megújuló kiállítás idén is színes, egyedülálló alkotásokat mutat be a közönségnek régi és új, helyi és Velencei-tó körüli művészek jóvoltából. Egyebek mellett festmények, kerámiák, iparművészeti érdekességek, linómetszetek, tűzzománc és üvegfestő, valamint nemezmunkák várják a látogatókat.

Sokan voltak kíváncsiak a kortárs tárlatra
Fotós: Hajducsek Miklós

Kiállít ezúttal Berkó Edit, Dávid Katalin, Emily Braxatoris, Éber Péter László, Éber Nagy Mária, Fekete Anna, Fekete Krisztina, Gaál Éva, Jeney Zoltán, Juhász Tibor, Hettinger Ágnes, Kaiser Ilona, Kató Zsuzsanna, Keményné Kovács Veronika, Kissné Németh Klára, Nagy Zoltán, Somogyvári Mari, Stumpf István, valamint Szép Mária.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában