Két körös megmérettetés

2023.02.23. 12:55

Már csak néhány napig jelentkezhetnek a megye mesemondó versenyére

A héten még jelentkezhetnek a megye általános iskolásai a XXII. Óperenciás Fejér vármegyei mesemondó versenyre.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

Február 24-én, pénteken jár le a jelentkezési határidő a Fejér megyei mesemondók megmérettetésére. Nevezni a megyében élő általános iskolásoknak lehet, akiknek egy magyar népmesét, vagy egy rangos színvonalú, magyar író által írt műmesét kell előadniuk maximum 5 percben. Azokat az előadásokat, amelyek meghaladják az előírt időkeretet, a zsűri meghallgatja, de nem juttatja tovább.
A válogató verseny időpontjáról a szervezők a jelentkezési határidő lejártát követően értesítik a nevezőket, éppen ezért kérik, hogy a jelentkezési lapon tüntessék fel a kapcsolattartó pedagógus és a szülő nevét, valamint elérhetőségeit.
A megmérettetés döntőjét március 31-én, pénteken 14:00 órától tartják azoknak a versenyzőknek, akik sikeresen teljesítették az első kört. A rendezvénynek a székesfehérvári Népmesepont, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár ad majd otthont. A zsűri három kategóriában díjazza a versenyzőket. Külön értékelik az 1-2. osztályos, a 3-4. osztályos és az 5-8. osztályos tanulókat, akik közül a legjobbak könyv- és tárgyjutalomban részesülnek.
Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet, a jelentkezési lap és a GDPR nyilatkozat pedig a Gárdonyi Géza Művelődési Ház közösségi oldalán érhető el. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában