Egy zenei sorozat indul útjára

2024.06.05. 17:00

Kamarakoncertek kezdődnek a kastélyban Móron

Három kamarakoncertet is tartanak a Lamberg-kastély belső udvarán. Az első zenés élmény június hetedikén, pénteken lesz este 18 órai kezdettel. A soron következő július 12-én, míg a zárókoncertre augusztus 9-én kerül sor.

Palocsai Jenő

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szabad téren, egészen pontosan a Lamberg-kastély belső udvarán tartják majd a kamarakoncerteket. Az sem okozhat gondot, ha esetleg rosszra fordul az idő, ugyanis a szervezők a régi mozi épületét jelölték ki esőhelyszínül.

Június 07-én pénteken, 18.00 órakor lép színpadra a Rohmann és Szirtes Duo Vocellino kamaraformációja. A következő hónapban, július 12-én pénteken este 18.00 órakor a Szirtes Quintet-Így szerettem volna élni...című kamarakoncertjét hallhatja és láthatja a közönség.

A nyári kastélykerti kamarakoncertek záróakkordja az augusztus 09-én pénteken 18.00 órai kezdettel induló Adjon az isten! című előadása lesz, melyben a MusiColore Énekegyüttes és Andrejszki Judit csemballóművész is közreműködik.

A Lamberg-kastély Művelődési Központ által szervezett zenei sorozatnak köszönhetően élőben találkozhatnak a kamarazene olyan kiválóságaival, mint Szirtes Edina Mókus hegedűművész, zeneszerző Andrejszki Judit csemballó- és énekművész Cserta Balázs tárogatóművész MusiColore Énekegyüttes Rohmann Ditta csellóművész, illetve a Szirtes Quintet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában