Ajánló

2024.06.05. 17:30

Magyarnak maradni az emigrációban is - tárlatvezetés és könyvbemutató Kápolnásnyéken

Könyvbemutató és tárlatvezetés is lesz június 6-án a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban. Kepenyes Pál szobrászművész kiállításán egy gróf írónő és egy iparművész lesz a vendég.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

„Magyarnak maradni az emigrációban is” címmel, rendhagyó, könyvbemutatóval egybekötött tárlatvezetésére várja a látogatókat június 6-án, csütörtökön 17 órára a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola. A képzőművészeti berkekben világszerte elismert Kepenyes Pál Kossuth-díjas szobrászművész „A napfény szerelmese” című kiállításának a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpont ad otthont június 19-ig. Az itt látható tárlatra csütörtökön érkezik gróf Nádasdy Borbála írónő, valamint Rátkai Erzsébet Jászai Mari-, Ferenczy Noémi- és Tolnay Klári- díjas érdemes művész, iparművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, hogy új megvilágításba helyezve mutassák be a kiállítás anyagát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában